DJI_0058
DJI_0692
WhatsApp Image 2023-03-27 at 19.49.01
WhatsApp Image 2023-03-26 at 20.33.35
Dronebeelden-3
DJI_0220

Extra op de tuin


Eieren zijn bij ons ook te oogsten! We hebben zo’n 30 kippen die leggen en waarvan we de eieren verkopen (dit zit niet bij het abonnement in). 

Het is mogelijk om je op te geven als vrijwilliger voor de tuin. Ook organiseren we een oogstfeestdag en vrijwilligersdagen. Hierover meer in onze 'Tuinagenda' en op social media!

Hier lees je onze eerste nieusbrief van 2023!

De Zelfoogsttuin

Wat kun je oogsten?


We verbouwen veel soorten groente en kruiden, zoals  diverse slasoorten, spinazie, andijvie, koolsoorten, courgette, pompoen, bieten, wortelen, prei, ui, tomaat, komkommer, knoflook (voor volgend jaar), postelein, bieslook, peterselie, munt, tijm, etc. etc.
Ook vele soorten bloemen bloeien en zijn te oogsten gedurende het gehele seizoen.

Het is natuurlijk afhankelijk van het seizoen en het weer wanneer wat geoogst kan worden. Sla groeit snel en kun je vaker en vroeger oogsten, maar boerenkool bijvoorbeeld, dat duurt nog even. Daarom eet je steeds wat anders; wat de natuur je geeft zodra het klaar is!

 


 

 

Hoe werkt het?

Eerst word je lid. Dan kun je wekelijks bij ons op de tuin langskomen om groente, kruiden en bloemen te oogsten. Er is een richtlijn voor het aantal groentes dat je oogst, maar je plukt zelf wat je nodig hebt voor jezelf (en jouw gezin).

Wij geven elke week met oranje linten aan welke groentes klaar zijn om geoogst te worden. Oogsten kan op vaste dagen. Ga naar                              voor de openingstijden.

Elke week ontvang je onze nieuwsbrief!!

Website Created & Hosted with Website.com Website Builder